TeNo ringen

Juwelier Repko verkoopt TeNo ringen. Elke TeNo ring is gemaakt van roestvrij staal. Hierin is geen nikkel verwerkt. Dit zorgt ervoor dat iedereen met een nikkelallergie deze ringen ook kan dragen. TeNo sieraden staan bekend om de strakke en moderne vormgeving. De ringen in ons assortiment kenmerken wij als stoer en modern.


Wat is een nikkelallergie?

Bij een nikkelallergie geeft uw immuunsysteem een reactie op nikkel. Nikkel is een onedel metaal en ziet u vaak terug in metalen voorwerpen zoals ritsen en sieraden. Voornamelijk vrouwen zijn allergisch voor nikkel. Contact met nikkel zorgt bij een nikkelallergie voor een type 4 allergische reactie. Dit betekent dat het eczeem pas na een aantal dagen zichtbaar wordt. Hierdoor is het vaak lastig om de oorzaak van het eczeem gemakkelijk te herleiden. Nikkel komt vaak in kleine hoeveelheden voor in sieraden. Wanneer u overgevoelig of allergisch bent voor nikkel en op zoek bent naar een nieuwe ring, dan biedt een TeNo ring voor u een uitkomst.

De TeNo ring: een uniek sieraad

Raphael Cohen begon zijn bedrijf vanwege een enorme passie voor horloges. In 1994 richtte hij Universal Watch Company, Inc. op om een unieke thematische horlogelijn vanuit Frankrijk naar de Verenigde Staten te brengen. Het bedrijf staat erom bekend dat ze altijd betrokken zijn bij het ontwerp van hun producten en nemen hierbij de mening van de klant ook erg serieus. Met deze insteek werd in 2003 de eerste TeNo winkel geopend. TeNo geeft een nieuwe betekenis aan roestvrij staal. Gecombineerd met materialen zoals diamant, keramiek en goud wordt elke TeNo ring een uniek sieraad.

Een TeNo ring kopen bij Juwelier Repko

Juwelier Repko in Groningen is het verkooppunt van TeNo sieraden in het noorden. Bent u op zoek naar een prachtige ring voor uzelf of een uniek cadeau voor een ander? Dan is de TeNo ring zeker een aanrader. Wij verkopen niet alleen een uitgebreid assortiment aan horloges, maar ook voor wekkers en reiswekkers kunt u bij ons terecht. Bestel de mooiste producten bij ons online of kom gerust langs in onze winkel. Bestellingen boven de €60,- versturen wij gratis. Bij ons bent u verzekerd van een snelle levering!