TeNo ringen

Juwelier Repko verkoopt TeNo ringen. Elke TeNo ring is gemaakt van roestvrij staal. Hierin is geen nikkel verwerkt. Dit zorgt ervoor dat iedereen met een nikkelallergie deze ringen ook kan dragen. TeNo sieraden staan bekend om de strakke en moderne vormgeving. De ringen in ons assortiment kenmerken wij als stoer en modern.


Wat is een nikkelallergie?

Bij een nikkelallergie geeft uw immuunsysteem een reactie op nikkel. Nikkel is een onedel metaal en ziet u vaak terug in metalen voorwerpen zoals ritsen en sieraden. Voornamelijk vrouwen zijn allergisch voor nikkel. Contact met nikkel zorgt bij een nikkelallergie voor een type 4 allergische reactie. Dit betekent dat het eczeem pas na een aantal dagen zichtbaar wordt. Hierdoor is het vaak lastig om de oorzaak van het eczeem gemakkelijk te herleiden. Nikkel komt vaak in kleine hoeveelheden voor in sieraden. Wanneer u overgevoelig of allergisch bent voor nikkel en op zoek bent naar een nieuwe ring, dan biedt een TeNo ring voor u een uitkomst.

De TeNo ring: een uniek sieraad

Raphael Cohen begon zijn bedrijf vanwege een enorme passie voor horloges. In 1994 richtte hij Universal Watch Company, Inc. op om een unieke thematische horlogelijn vanuit Frankrijk naar de Verenigde Staten te brengen. Het bedrijf staat erom bekend dat ze altijd betrokken zijn bij het ontwerp van hun producten en nemen hierbij de mening van de klant ook erg serieus. Met deze insteek werd in 2003 de eerste TeNo winkel geopend. TeNo geeft een nieuwe betekenis aan roestvrij staal. Gecombineerd met materialen zoals diamant, keramiek en goud wordt elke TeNo ring een uniek sieraad.

Een TeNo ring kopen bij Juwelier Repko

Juwelier Repko in Groningen is het verkooppunt van TeNo sieraden in het noorden. Bent u op zoek naar een prachtige ring voor uzelf of een uniek cadeau voor een ander? Dan is de TeNo ring zeker een aanrader. Wij verkopen niet alleen een uitgebreid assortiment aan horloges, maar ook voor wekkers en reiswekkers kunt u bij ons terecht. Bestel de mooiste producten bij ons online of kom gerust langs in onze winkel. Bestellingen boven de €60,- versturen wij gratis. Bij ons bent u verzekerd van een snelle levering!

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews