Pulsar horloge dames

Of je nou voor jezelf op zoek bent naar een Pulsar dameshorloge of voor een vriendin, met de elegante designhorloges van Pulsar weet je dat je goed zit. Door ons ruime aanbod van Pulsar dameshorloges is er voor elke dame een passende model. Wanneer u een bestelling plaatst boven de €60, profiteert u bij Juwelier Repko van gratis verzending.


Pulsar horloges

Pulsar is een wereldwijd bekend horlogemerk met ruim vijftig jaar ervaring. En dat is terug te zien in de horloges. Zo weet Pulsar steeds te onderscheiden met haar unieke dames horloges van hoogwaardige kwaliteit. Sinds 1977 is Pulsar onderdeel van het bekende horlogemerk Seiko. Met Japanse precisie met oog voor kwaliteit en stijl, worden horloges van Pulsar gemaakt.

Stalen Pulsar horloge dames

Pulsar heeft meerdere stijlvolle stalen dames horloges in haar assortiment. Door een ruim en wisselend assortiment is er een horloge voor elke vrouw. Zo kunt u kiezen uit modellen met zilverkleurig en goudkleurig edelstaal of een combinatie hiervan. Door de hoogwaardige afwerking, maakt de stijlvolle pulsar dames horloge indruk op menig vrouw.

Pulsar dames horloge goud

Wanneer u zoekt naar een gouden horloge, heeft Pulsar een ruim en passend assortiment. Met meerdere stijlvolle, elegante gouden horloges voor dames is er voor iedere smaak wel een passend model. Heeft uw een voorkeur volledig goudkleurige edelstalen horloge? Of gaat liever voor een combinatie van goud met zilverkleurige edelstaal? Bij juwelier Repko zijn meerder stijlvolle designs verkrijgbaar.

Pulsar dames horloge zilver

Naast goudkleurige horloges heeft Pulsar ook een ruim aanbod aan zilverkleurige edelstalen dameshorloges. Wilt u met uw indruk maken op anderen? De stijlvolle zilveren dames horloges van Pulsar zijn echt een fashion items en mogen hierbij niet ontbreken. Kunt u niet kiezen tussen zilverkleurige en goudkleurige horloges? U kunt uiteraard ook gaan voor een combinatie hiervan. De bicoulor dames horloges van Pulsar zijn door het unieke design enorm populair.

Pulsar dameshorloge sale

Wanneer u op zoek bent naar een design horloge zonder hier te veel voor hoeven te betalen, bent u bij Juwelier Repko aan het juiste adres. Zo zijn er altijd een aantal Pulsar dameshorloges in de sale.

Pulsar dames horloge bestellen bij Juwelier Repko

Uw Pulsar dames horloge bestelt u gemakkelijk en snel bij juwelier Repko. Met de service die u van een echte juwelier mag verwachten. Profiteer van gratis verzending boven de €60, een snelle levering en een 14 dagen retourmogelijkheid. Wilt u meerdere dameshorloges bekijken en passen? U bent ook van harte welkom in onze winkel. Heeft u een keuze gemaakt? Dan stellen we de band ook nog op maat voor u.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews