Juwelier RepkoIn 1868 is ons juweliersbedrijf ontstaan. We draaien dus al een lange tijd mee in de branche en zijn in Stad en Ommeland een begrip: het oudste juweliershuis van Groningen, aan de Herestraat midden in het centrum van de stad.
Van veel klanten horen wij dat zij zich verbazen over de verrassend grote collectie. Was ik direct maar bij Juwelier Repko gekomen, dan had ik niet zo lang hoeven zoeken! horen wij bijvoorbeeld vaak. Zo kunt u bij ons terecht voor een zilveren sieraad, gouden of briljant sieraden, relatieringen en horloges. Van klassiek tot modern! We hebben bijvoorbeeld nog een mooie collectie sieraden met oud diamant, bloedkoraal en granaat. Maar ook voor een moderne spang of sieraden uitgevoerd in staal of titaan kunt u bij ons terecht.

We hebben een uitgebreide huiscollectie, maar voeren ook merken als: Pandora, Tedora, Ohm Beads, Red Bali Frog, Nol, Esprit, Boccia, Fjory, Hardwear, Diamondfire, Jeunesse, Teno, Dutch Click, Diamond Nederlands Ambacht, Diamonds FMG, Diamonde, Seiko, Pulsar, Breil, Edox, Lorus, Jacob Jensen, Danish Design, Bruno Söhnle, Aller Spanninga, Promises, Dito en Martinshof.

Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties aan uw sieraden of horloges.

Wij adviseren u graag bij de aankoop van dat speciale geschenk voor bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag of jubileum.
Ontdek Repko, van alle juwelen thuis.

Kom gerust eens langs bij Juwelier Repko.

Graag tot ziens!
Team Juwelier Repko