Juwelier RepkoIn 1868 is ons juweliersbedrijf ontstaan. We draaien dus al een lange tijd mee in de branche en zijn in Stad en Ommeland een begrip: het oudste juweliershuis van Groningen, aan de Herestraat midden in het centrum van de stad.
Van veel klanten horen wij dat zij zich verbazen over de verrassend grote collectie. Was ik direct maar bij Juwelier Repko gekomen, dan had ik niet zo lang hoeven zoeken! horen wij bijvoorbeeld vaak. Zo kunt u bij ons terecht voor een zilveren sieraad, gouden of briljant sieraden, relatieringen en horloges. Van klassiek tot modern! We hebben bijvoorbeeld nog een mooie collectie sieraden met oud diamant, bloedkoraal en granaat. Maar ook voor een moderne spang of sieraden uitgevoerd in staal of titaan kunt u bij ons terecht.

We hebben een uitgebreide huiscollectie, maar voeren ook merken als: Pandora, Tedora, Ohm Beads, Red Bali Frog, Nol, Esprit, Boccia, Fjory, Hardwear, Diamondfire, Jeunesse, Teno, Dutch Click, Diamond Nederlands Ambacht, Diamonds FMG, Diamonde, Seiko, Pulsar, Breil, Edox, Lorus, Jacob Jensen, Danish Design, Bruno Söhnle, Aller Spanninga, Promises, Dito en Martinshof.

Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties aan uw sieraden of horloges.

Wij adviseren u graag bij de aankoop van dat speciale geschenk voor bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag of jubileum.
Ontdek Repko, van alle juwelen thuis.

Kom gerust eens langs bij Juwelier Repko.

Graag tot ziens!
Team Juwelier Repko

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews