Pulsar Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge? De toonaangevende horloges van het merk Pulsar zijn al jaren een begrip. Bij Juwelier Repko vindt u klassieke Pulsar horloges voor iedereen. De strakke vormgeving maakt een Pulsar horloge een absolute eyecatcher en spant de kroon op uw outfit. Wacht niet langer en bekijk het assortiment Pulsar horloges!


Over Pulsar

Pulsar is een Amerikaans merk die in 1972 het eerste elektrische horloge op de markt bracht. Dit was destijds een revolutionair concept. Dit innovatieve karakter heeft Pulsar behouden en het merk is dan ook niet meer weg te denken uit de horlogewereld. Een Pulsar horloge wordt gekenmerkt door de nieuwste technieken, goede materialen en een strakke vormgeving met een sportieve of klassieke, robuuste uitstraling.

Pulsar Quartz

De Puilsar Quartz horloges zijn zeer accurate horloges. Het uurwerk is voorzien van een kristaloscillator, een soort frequentiebepalend element, waardoor de tijdmeting van een Pulsar Quartz horloge uiterst nauwkeurig is. De Pulsar Quartz horloges zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende modellen en kleuren en zijn uitsluitend gemaakt van de beste materialen zoals staal, hardcoated staal, metaal, titanium, leer, rosé en silicoon.

Pulsar Solar

Pulsar Solar staat voor dynamisch horlogedesign. De robuuste horloges zijn voorzien van de precisie van een Pulsar Quartz horloge en de batterij wordt aangedreven door zowel natuurlijk als onnatuurlijk licht. Door deze fantastische techniek hoeft de batterij nooit te worden vervangen. De Pulsar Solar horloges zijn verkrijgbaar in diverse prachtige modellen en kleuren en zijn gemaakt van de beste materialen zoals staal, hardcoated staal, titanium en leer.

Baanbrekende Pulsar horloges online kopen bij Juwelier Repko

De mooiste Pulsar horloges koopt u gemakkelijk online bij Juwelier Repko. Bestelt u voor meer dan €60 binnen Nederland? Dan is de verzending helemaal gratis. Wilt u het horloge liever even passen en bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herestraat 4 te Groningen.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews