Citizen horloges van Juwelier Repko

Citizen is een van de bekendste en bestverkochte Japans horlogemerk ter wereld. De horloges zijn heel fraai ontworpen en jarenlang populair vanwege hun vooruitstrevende technologie, daarnaast zijn ze heel erg comfortabel om lang te dragen op een dag.


Waar de horloges van Citizen aan te herkennen zijn, is toch de unieke Eco-Drive systemen en de sportieve uitstraling en design. De Eco-drive horloges draaien dus volledig op zonnelicht of kunstmatig licht, en zullen daardoor nooit een lege batterij hebben. Daarnaast is Citizen de eerste ontwerper van het duikhorloge met dieptemeter. Ben jij dus een persoon die graag duikt? Of juist dit graag wilt gaan leren? Dan is dit natuurlijk de gelegenheid om eens in de horloges van Citizen te duiken.

Over Citizen

Citizen is opgericht in de jaren 80. Het werd in het begin heel erg populair door de bekende Quartz uurwerken, de zogeheten eerste ontwerpen met batterij. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste innovatieve merken op het gebied van horloges. Dit komt voornamelijk doordat Citizen alleen maar gebruik maakt van zeer hoogwardige materialen. Bovendien werken veel horloges met een oplaadbare Eco-drive batterij waarbij deze beginnen te draaien zodra er zonlicht aanwezig is. Zodoende hoeft de batterij nooit te worden vervangen en wordt er bewust omgegaan met het milieu.

Sportief en elegant

Ben je op zoek naar een sportief maar toch wel een elegant horloge? Dan ben je aan het juiste adres bij Citizen. Het Japanse merk concentreert zich al jaren op het uiterlijk van haar horloges, en dit geheel met succes. Elk exemplaar heeft een prachtige look en is een lust voor het oog. Dit is een van de redenen waardoor ze zo succesvol zijn en wereldwijd zo veel verkopen.

Citizen houdt ook nog eens rekening met haar doelgroep. Er zijn zowel voor heren als dames stijlvolle horloges beschikbaar. De meeste modellen zijn voorzien van stalen, leren of titanium band waardoor er ook voor ieder wat wils is.

Kwalitatieve Citizen horloges online kopen bij Juwelier Repko

Ben je overtuigd geraakt van de horloges van Citizen? Dan ben je bij Juwelier Repko aan het juiste adres om jouw gewenste exemplaar te bestellen. In ons assortiment kom je een gevarieerd en uitgebreid aanbod tegen met kwalitatieve Citizen horloges. Twijfel je nog over een bepaalde kleur of weet je nog helemaal niet zo goed welk horloge het beste bij je past? Onze medewerkers schieten je graag te hulp en beantwoorden al jouw vragen.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews