See You Zilveren GedenksieradenSee You Gedenksieraden in Groningen

Stijlvol en unieke collectie bij Juwelier Repko

De 'See You' gedenksieraden zijn bijzonder stijlvol en uniek. Deze as-sieraden symboliseren het afscheid nemen én het gezien worden van de overleden dierbare en laten als geen ander zien waarom ze dichtbij het hart gedragen worden.

In de gedenksieraden is het as van uw dierbare op een bijzondere en subtiele wijze te zien. Met een trechtertje kunnen wij, of uzelf, de as op eenvoudige wijze aanvullen aan het sieraad. Uiteraard doen wij dit respectvol of op uw verzoek in uw bijzijn. De See You sieraden zijn ook zeer geschikt voor bijzondere vingerafdrukken. Graag laten we u de mogelijkheden zien in onze juwelier.

De collectie See You

Tot de See You collectie behoren een aantal mooie zilveren en stalen ringen en kettingen. See You Gedenksieraden zijn uitgevoerd in zilver voor een duurzame exclusieve uitstraling en gezet zirkonia. Ook zijn ze leverbaar in goud gezet met diamant of zirkonia voor een luxe en bijzondere uitstraling.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om geheel naar uw eigen wens een custom made sieraad te creëren. Hierbij kunt u gebruik maken van uw eigen sieraden waaraan voor u een emotionele herinnering verbonden is. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trouwring? Samen met onze goudsmeden maken we met u een sieraad waar asresten, vingerafdrukken, haar én herinnering samensmelten. Soms simpel, soms zeer doordacht, maar altijd een sieraad met een uniek verhaal.

Uw eigen See You

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies over uw eigen See You Gedenksieraad? U bent van harte welkom in onze juwelier om de mogelijkheden rustig te bespreken. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier of contactgegevens. We helpen u graag een mooie herinnering aan een dierbare te verbinden aan een prachtig en uniek sieraad.