Pulsar horloges Sale

Bekijk hier alle Pulsar horloges in de horloge-outlet van Juwelier Repko. De kortingen op deze stoere doch elegante horloges kunnen oplopen tot wel 40%! Krijg meer voor minder in de Pulsar horlogesale van Juwelierswinkel Repko.


Shop nu Pulsar horloges met korting

Betaal nooit te veel voor een stijlvol Pulsar horloge door de scherpe kortingsacties van Juwelier Repko. De sale-collectie van dit sportieve merk bestaat uit technisch sterke horloges. Met Pulsar krijgt u altijd een beetje meer: meer technologie en meer waarde! En dat allemaal voor een scherpe outletprijs. Klik op één van de bovenstaande afbeeldingen om de specificaties per horloge te bekijken.

Bekijk het hele Pulsar assortiment

Bent u op zoek naar een specifiek Pulsar horloge? Bekijk dan de gehele Pulsar horlogecollectie van Juwelier Repko. Bent u wellicht op zoek naar een heel ander soort horloge, bijvoorbeeld van een ander merk? Neem in dat geval een kijkje tussen onze andere horlogemerken: Seiko horloges, Danish Design horloges, Breil horloges, Lorus horloges, Lars Larsen horloges, Edox horloges & Citizen horloges.

Nog meer horloges in de Sale

Bij Juwelier Repko vindt u altijd de mooiste en nieuwste horloges voor een betaalbare prijs. Bekijk alle scherpe aanbiedingen van dit moment op onze outletpagina: Aanbiedingen.

Contact

Hulp nodig bij het vinden van het juiste horloge? Neem dan contact met ons op of breng onze juwelierszaak in Groningen een bezoek!

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews