Gouden SieradenGouden sieraden bij Juwelier Repko in Groningen

Prachtige gouden hangers in een uitgebreide collectie

Bent u op zoek naar een mooi gouden sieraad? Juwelier Repko in Groningen voert een uitgebreide collectie van moderne en klassieke gouden sieraden. Ringen, oorstekers, slavenarmbanden, colliers, hangers en vele andere sieraden. Kom gerust langs om de juweeltjes, in geelgoud of witgoud en niet of wel in briljanten gezet, eens te bekijken en te passen.

Gouden sieraden, hét edelmetaal bij uitstek

Gouden sieraden hebben altijd al iets bijzonders gehad. Zelfs vroeger staken mensen zichzelf al in de schulden om een klompje goud te kunnen vinden tijdens de goudkoorts in Amerika. Goud is een zacht materiaal waarvan veel prachtige sieraden worden gemaakt. Omdat goud van zichzelf een zacht materiaal is wordt het vaak vermengt met een ander metaal om het te verstevigen. Het aantal karaat geeft dan aan wat de zogenaamde puurheid van het fout is.

Goud is bijzonder

24 karaat goud is het meest zuiver. Deze sieraden zijn echter niet volledig van goud, maar alleen bewerkt met een laagje goud. Het materiaal zelf is meestal edelstaal of titanium, zodat het lang en stevig meegaat.

Al met al heeft goud al vele jaren een magische uitwerking op mensen. Door het vermogen om niet te roesten blijven gouden sieraden over de jaren heen altijd prachtig. Daardoor staat goud voor tijdloos en pure luxe. Niet alleen nu, maar ook vroeger en in de verre toekomst.

Gouden collectie van Juwelier Repko

Houdt u ook van prachtige gouden sieraden? Bij Juwelier Repko in Groningen hebben we een ruim assortiment van prachtige en tijdloze pracht. Zien we u snel in onze winkel?