Zilverstad geboortegeschenken

Bij Juwelier Repko vindt u allerlei Zilverstad geboortegeschenken, van verzilverde spaarpotjes van nijntje tot aan een kindercouvert met bosdieren. Zoekt u iets voor een jongetje of voor een meisje? Er zit van alles voor u bij, bekijk hieronder ons assortiment.


Wat is een geboortegeschenk precies?

Een geboortegeschenk neem je mee als je op kraamvisites gaat. Het is een cadeautje voor de kersverse ouders en natuurlijk de kersverse baby. Geboortegeschenken kunnen eigenlijk van alles zijn, denk aan leuke spaarpotjes voor later of een leuk knuffeltjes. Een Zilverstad geboortegeschenk is heel leuk om cadeau te geven, omdat het origineel is en de ontvanger heeft er ook echt iets aan. Zilverstad is de specialist op het gebied van geschenken, dit gaat van geboortegeschenken naar relatiegeschenken.

Zilverstad geboortegeschenken zoals bestek en verzilverde spaarpotjes

In ons assortiment vindt u allerlei verschillende soorten Zilverstad geboortegeschenken. Een schattig verzilverd spaarpotje in de vorm van een beer of een schattig konijntje, maak zelf uw keuze. Wilt u een extra origineel cadeau? Laat het geboortegeschenk dan graveren. Zo maakt u uw cadeau extra persoonlijk en geeft u iets wat niemand anders geeft. U kunt ook nog gaan voor een leuk tandendoosje in de vorm van een schoentje, u kunt zelfs kiezen tussen verschillende kleuren veters. Roze voor een meisje en blauw voor een jongetje. Spaarpotten gaan van trucks en trekkers, naar hartjes en lieveheersbeestjes. Genoeg keuze, waardoor u in ons assortiment altijd wel een mooi Zilverstad geboortegeschenk kunt vinden.

Geboortegeschenken van Zilverstad kopen bij Juwelier Repko

Een geschikt geboortegeschenk van Zilverstad koopt u bij Juwelier Repko. Bij Juwelier Repko kunt u namelijk voor van alles terecht! Sieraden en geboortegeschenken, maar ook horloges en trouwringen. We hebben een verrassend grote collectie, van klassiek tot modern. Koop gemakkelijk uw Zilverstad geboortegeschenk online in onze webshop. Bestelt u boven 60,- binnen Nederland? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. We bieden een snelle levering met uitstekende service van de echte juwelier.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews