Keltum geboortegeschenken

Op zoek naar een leuke geboortegeschenk van Keltum? Bij Juwelier Repko vindt u een uitgebreid assortiment aan geboortegeschenken van Keltum. Allerlei soorten kinderbestek om cadeau te geven, van Rupsje Nooit genoeg tot Kikker en zijn vriendjes. Bekijk het assortiment hieronder.


Wat is een geboortegeschenk

Wanneer er een baby is geboren is het natuurlijk leuk om een origineel cadeau mee te nemen als u op kraamvisite gaat. Een geboortegeschenk geeft u aan de kersverse ouders voor hun baby. Bij een geboortegeschenk kunt u natuurlijk denken aan leuke knuffeltjes, slabbetjes, gepersonaliseerde cadeautjes, maar natuurlijk ook kinderbestek. Dit is leuk voor de kinderen als ze wat ouder zijn en beginnen met hun eerste hapjes. Een Keltum geboortegeschenk is heel leuk om cadeau te geven.

Kinderbestek als geboortegeschenk

Kinderbestek geven als geboortegeschenk is een heel leuk idee. Vooral omdat er zoveel verschillende soorten van zijn. Zijn de ouders voetballiefhebbers? Dan is het kinderbestek van FC Junior een leuk geschenk. Wilt u liever kinderbestek dat leuk is voor het kindje zelf? Ga dan voor het bestek met Beer, Rupsje Nooit Genoeg of Beatrix Potter. Ons Keltum kinderbestek met allerlei dieren is ook leuk om te geven. Dit is tevens een cadeau die u zowel aan jongetjes als meisjes kunt geven. De besteksetjes zijn gemaakt van verzilverd materiaal en blijft daarom heel lang mooi.

Kinderbestek personaliseren

Wilt u een Keltum geboortegeschenk personaliseren? Dat is mogelijk! Het bestekje kan namelijk gratis voor u gegraveerd worden. Geef uw wensen door via info@juwelierrepko.nl en wij zorgen ervoor dat het gekozen bestek naar wens gegraveerd wordt. Hoe leuk is het als het kindje kan eten met bestek dat speciaal voor hem of haar gemaakt is. U kunt het bestek bijvoorbeeld graveren met de naam van de pasgeboren baby, de geboortedatum of natuurlijk allebei.

Keltum geboortegeschenk kopen bij Juwelier Repko

Keltum geboortegeschenk kopen doet u bij Juwelier Repko. In ons assortiment heeft u veel keuze uit verschillende kinderbestekjes en worden ze gratis gegraveerd. Bestelt u boven €60,-? Dan hoeft u binnen Nederland geen verzendkosten te betalen. Voor vragen en/of advies kunt u altijd bij ons terecht via telefoon of via ons contactformulier. Naast Keltum geboortegeschenken vindt u ook nog Zilverstad geboortegeschenken, zoals een stoere spaarpot of doosjes voor de tandjes.