Een begrip in Noord-Nederland
Bekijk onze sieraden

Nieuwe Collectie

Juwelier Repko, dé juwelier van Groningen aan de Herestraat

Juwelier Repko is al sinds 1868 dé juwelier in Groningen aan de bekendste straat van Groningen, de Herestraat. Bij Juwelier Repko voorzien we al jaren heel veel generaties van de allermooiste sieraden. Naast een prachtige collectie van sieraden heeft Juwelier Repko aan de Herestraat ook een ruim assortiment aan verschillende horloges van de beste merken en trouwringen voor die ene speciale dag.

Uw trouwring koopt u bij Juwelier Repko aan de Herestraat

Een trouwdag is een bijzondere dag, uw trouwring staat symbool voor uw huwelijk en deze speciale dag. Hij staat symbool voor een mooie en lange relatie die jullie met elkaar aan willen gaan. Hoe belangrijk is het dat dit een mooie ring is voor man en vrouw? Om deze ringen te vinden bent u bij Juwelier Repko aan de Herestraat aan het juiste adres. Bij Juwelier Repko hebben we een grote collectie aan trouwringen, door een combinatie van goed advies en een ruim assortiment kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Juwelier Repko aan de Herestraat heeft al verschillende generaties van prachtige trouwringen voorzien. Bent u op zoek naar een gladde ring, ringen met meerdere kleuren of met een schitterende briljant? U bent altijd op de juiste plek aan de Herestraat bij Juwelier Repko. Laat u verrassen en vindt bij ons de ring die bij uw relatie past.

Sieraden bij Juwelier Repko

U vindt bij ons prachtige ringen, hangers, oorbellen, armbanden, kettingen, bedels... in verschillende prijsklassen, maar altijd van een uitmuntende kwaliteit! Wij hebben verschillende sieraden in ons assortiment van verschillende materialen. Deze zijn te verkrijgen in verschillende materialen zoals in goud, zilver of staal. Tevens beschikken wij over mooie sieraden met daarin diamanten verwerkt.

Horloges bij Juwelier Repko

Naast ons prachtige assortiment aan sieraden, hebben wij de beste horloges van merken met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Vraag daarom een van onze uiterst bekwame werknemers om een goed advies voor het horloge dat bij u past.